Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-10-2015 07:03:02

cuijaqws
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-10-2015
Messages: 4

2015 Basketbal HOF Weekend

Hoewel er veel kritiek geldig voor de Basketball Legendary book en de manier waarop zij de kandidaten introduceren kunnen worden, is emergency room nog iets bijzonders around het hebben van uw naam vastgelegd met sobre rest van de legendes in Springfield, Massachusetts. The main klasse van 2015 heeft die hun plaats for een rode loper ceremonie in de hal, dus laten we een laatste blik op deze groep inductees. Jojo White, de zeven keer NBA Many Star en twee keer NBA-kampioen met de Celtics Celtics, waarvan leverde ankle rehab ebook een Finals MVP. Light werd genoemd naar twee tweede team nike air max 1 dames outlet.

De headliner can be Dikembe Mutombo, een lorrie de beste verdedigende spelers in geschiedenis NBA. Congo geboren Mutombo won sobre nike air max 90 kopen Speler vehicle het Jaar vier keer en werd genoemd naar een naseizoen All-Defensive workforce zeven keer. Het centrum werd ook nog eens uitgeroepen tot een tweede team All-NBA selectie en hel maakte de derde ploeg tweemaal. Hij zou ook leiden de NBA inside Rebounds vier keer ook Blocks vijf keer.

Het speciale inductie in onze ogen is die suv Spencer Haywood, die niet langs geleden werd verteld dat hij was alleen ingewijd te vinden dat hij niet was. Heywood op een gegeven few moments met name daagde hun reserve-clausule naar de nike air max thea dames hun verblijf van een jaar domineert de ABA durante het winnen van een MVP Award. Als het NBA-speler, zou Haywood twee First Team en twee tweede team All NBA roosters te maken ook laat in zijn carrière zou de titel satisfied de Los Angeles Lakers winnen.

De werkelijke headliner is actually John Calipari, de huidige coach van de universiteit van Kentucky. Calipari heeft een 0, 773 winnende percentage in de NCAA en won de titel met de Wildcats within 2012. Hij zijn competitors zou duren tot zes Final Fours (hoewel twee zijn ontruimd) en is definitely benoemd tot de Naismith Coach van het Jaar drie times. Lisa Leslie, een van de spelers van de beste vrouw ooit en drie keer WNBA MVP. Leslie zou ook winnen twee WNBA titels met de Los Angeles Sparks en vier Olympische gouden medailles met dom Verenigde Staten. Leslie werd benoemd tot acht Primary nike air max thea sale

Welkom op onze homepage ght bezoeken: http://www.springsportnl.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums